Top

Transfermedium op waterbasis v laserprints, potje 118 ml

Nieuw
  • Transfermedium laserprintjes papieren afbeelding overzetten op hout karton decoratie hobbymateriaal
  • Transfermedium laserprintjes papieren afbeelding overzetten op hout karton decoratie hobbymateriaal 1
  • Botanische prenten op houten plaatje oude vintage brocante venusschoentje bloemen planten schilderij
7,50
per potje 118 ml
Verwachte levertijd: 3 werkdagenVoorraad: 1

Potje van 118 ml kleurloos transfermedium op waterbasis om geprinte afbeeldingen (laserafdrukken) over te brengen op allerlei ondergronden zoals hout, MDF, metaal, schildersdoek, papiermaché, glas, textiel etc. Zo kan je elk hobbyproject een persoonlijk tintje geven.

De ondergrond moet droog, helder en schoon zijn. Medium met een penseel zowel op de ondergrond als op de geprinte kant van de afdruk aanbrengen en dan afdruk snel op de ondergrond leggen en glad strijken. Overtollig medium direct met een doek wegvegen. Minstens 8 uur laten drogen en dan de afdruk bevochtigen, water even laten intrekken en bijv. met een zachte natte spons het papier voorzichtig wegrullen. Dit herhalen totdat het papier weg is. De afbeelding aflakken met transfermedium, zodat fijne papierresten (witte waas) verdwijnen, dit geeft een prachtig eindresultaat. Je kunt het object ook met een blanke lak afwerken.
Op de 2e foto zie je een voorbeeld van Rayher en de 3e foto is een eigen project om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Formaat: potje van 118 ml.

Artikelnummer: OV0040

Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over